Werklunch met Gunther Broucke

Aan tafel met 1 boeiende gast, het toprecept op de middag in De Warande.

 

Op donderdag 7 september verwachten we Gunther Broucke, intendant bij Brussels Philharmonic en bij het Vlaams Radio Koor. In 2016 werd hij door de Vlaamse Vereniging voor Bestuur en Beleid (VVBB) verkozen tot overheidsmanager van het jaar.

 

Gunther Broucke begon in 1998 als artistiek directeur bij het voormalige Vlaams Omroeporkest en het Vlaams Radio Koor. In 2003 werd hij er intendant. Onder zijn leiding keerden de ensembles terug naar het Brusselse Flageygebouw en werd het Vlaams Omroeporkest omgevormd tot Brussels Philharmonic.

 

“Broucke heeft het orkest en het koor omgevormd tot wat het ensemble nu is, en gebracht tot op het niveau van waardering dat het in eigen land en internationaal krijgt. Hij is er vanaf 2003 als intendant in geslaagd om de medewerkers terug geloof in eigen kunnen te geven, in een samenspel tussen de raad van bestuur, de wisselende politiek verantwoordelijke ministers, zijn directe medewerkers en de ruimere personeelsgroep”, aldus de VVBB.*

 

Schrijf u in!


Prijs: 125 EUR

Deze Warande-Activiteit is enkel toegankelijk voor Warandeleden. U kunt uw inschrijving kosteloos annuleren tot maandag 4 september 2017, 12 uur.

 

*Bron: deredactie.be

GuntherBroucke

Andere activiteiten