Werklunch met WDP – Onderneming van het jaar 2017

 

Joost Uwents (CEO) en Mark Duyck (Voorzitter Raad van Bestuur) zijn te gast aan onze lunchtafel. In 2017 mochten ze de prijs van ‘Onderneming van het jaar’ in ontvangst nemen. De jury was erg onder de indruk van WDP’s consistente performantie, de continuïteit van het familiebedrijf en de manier waarop het aandeelhouderswaarde creëert. ‘Ondernemerschap zit in het DNA van het bedrijf, dat commerciële bedrijvigheid combineert met een schitterende can do-mentaliteit’, zei Michèle Sioen daarover.

WDP is gevestigd in Wolvertem en is gespecialiseerd in de verhuur en de ontwikkeling van semi-industriële en logistieke magazijnen in alle maten en vormen – of het nu gaat om een traditioneel magazijn, koelcellen, de opslag van geneesmiddelen of chemische producten, of datacenters. In totaal beheert het bedrijf voor 2 miljard euro aan vastgoed, goed voor meer dan 3 miljoen vierkante meter opslagruimte. Daarmee is het marktleider in magazijnverhuur in de Benelux.

 

Ik schrijf me graag in.

Prijs: 125 EUR


Deze activiteit is enkel toegankelijk voor leden. U kunt uw inschrijving kosteloos annuleren tot maandag 22 januari 2018, 12 uur.

WDP prijs (300)

Andere activiteiten