Degusteren in stijl

De culinaire traditie van De Warande gaat ver terug. Een uitmuntende kwaliteit staat vandaag de dag nog steeds centraal.

Kom genieten van gastronomisch topniveau in een elegante en verfijnde omgeving.

Elke dag tot uw dienst

Het keukenteam onder leiding van chef Kevin Teugels zorgt samen met maître d’hôtel en sommelier Patrick Grauwels en zijn zaalteam voor een culinaire beleving op het hoogste niveau.

kevin2

Het keukenteam brengt onder leiding van chef Kevin Teugels elke dag weer verfijnde en dagverse producten op elk bord. Een eerlijke keuken vol smaak en pure producten. Dé garantie voor gastronomische verfijning aan elke tafel.

Kevin Teugels

CHEF
profile_patrickgrauwels

Patrick Grauwels oefent zijn beroep dagelijks met eindeloze kennis en passie uit. Na zijn opleiding aan de hotelschool Coovi - Pivit werkte hij zich bij Villa Lorraine in slechts 5 jaar op van commis tot chef de rang. Nadien volgde 15 jaar bij Comme chez Soi waarvan 7 jaar als chef du rang en 8 jaar als maître d'hôtel. Sinds 2010 genieten De Warande en zijn leden van zijn expertise.

Patrick Grauwels

MAITRE D'HOTEL & SOMMELIER
``One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well.`` - Virginia Woolf
image_menu2

Weekmenu

Ontdek
image_menu3

Maandmenu

Ontdek
image_menu4

Onze kaart

Ontdek

Nieuws

Contact

Als Warandelid bent u niet verplicht om te reserveren voor het clubrestaurant, maar het is wel steeds aangewezen.

Wil u graag een vergaderzaal (eventueel met bijgaand menu) reserveren, klik hier voor meer info.

 

Hebt u nog andere vragen over het clubrestaurant of wil u reserveren, contacteer Marilyn Verwimp. 

 

Marilyn Verwimp

 

E-mail: marilyn.verwimp@dewarande.be

 

Shares