Weekmenu 26/02 – 02/03

CLUBRESTAURANT

⠀⠀ ⠀⠀

Ceviche van zeebaars met verveine en groene thee
⠀⠀ ⠀⠀

• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Entrecote van Blonde d’Aquitaine met geroosterde ui, merg en bordelaisesaus
⠀⠀ ⠀⠀

• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Creatie van Thaise basilicum, yoghurt en kaffir limoen
⠀⠀ ⠀⠀

Maandmenu februari 2018

GROEPSRESERVATIES

2 gangen (middag)

 

Madagascar krab met zilte kruiden en huisgemaakte dashivinaigrette

Pluma van Brasvar varken met wortel-variëteiten en komijn

Koffie en versnaperingen

3 gangen (middag, avond)

 

Madagascar krab met zilte kruiden en huisgemaakte dashivinaigrette

Pluma van Brasvar varken met wortel-variëteiten en komijn

Vanillebiscuit met Cassis, Merlotazijn en bladerdeeg

Koffie en versnaperingen

4 gangen (middag, avond)

 

Madagascar krab met zilte kruiden en huisgemaakte dashivinaigrette

3 bereidingen van oester

Pluma van Brasvar varken met wortel-variëteiten en komijn

Vanillebiscuit met Cassis, Merlotazijn en bladerdeeg

Koffie en versnaperingen

Onze kaart

Voorgerechten

Panna cotta van bloemkool
met structuren van komkommer

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Tataki van rund met glasnoedels en sesam

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Gegrilde pladijs met prei, selder en dashi

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Gelakt stukje buikspek met geroosterd sla-hart
en consommé van geroosterde ui
⠀⠀ ⠀⠀
⠀⠀ ⠀⠀

Hoofdgerechten

Pluma Iberico met wortel en komijn

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Roggevleugel, mini pommes moscovite met haringkaviaar,
kappertjes en bruine boter

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Gebraiseerde kalfsrug met gebakken stukje kalfszwezerik,
pastinaak en walnoot

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Noordzeetong meunière
⠀⠀ ⠀⠀
⠀⠀ ⠀⠀

Desserten

Dame Blanche

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Creatie van karamel, pinda en Himalayazout

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Assortiment kazen ‘Van Tricht’ met huisgemaakte chutney

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Lunchdessert

Shares