Weekmenu 25/09 – 29/09

CLUBRESTAURANT

Gerookte paling met granny smith, avocado en kervel

Gelakt stuk varkensspiering met paksoi, sesam, kardoen en een espuma van aardappel

Dessertcreatie met hibiscum, vlierbloesem en mandarijn

Maandmenu augustus 2017

GROEPSRESERVATIES

2 gangen (middag)

 

Carpaccio van kabeljauw met structuren van komkommer, afgewerkt met zilte kruiden

Gegrild Duroc D’olive ribstuk met ‘M hamsa couscous, cioggiabietjes en een varkensjus, opgewerkt met Ras El Hanout

Koffie en versnaperingen

3 gangen (middag, avond)

 

Carpaccio van kabeljauw met structuren van komkommer, afgewerkt met zilte kruiden

Gegrild Duroc D’olive ribstuk met ‘M hamsa couscous, cioggiabietjes en een varkensjus, opgewerkt met Ras El Hanout

Pannacotta van honing met watermeloen, duindoornbes en basilicumemulsie

Koffie en versnaperingen

4 gangen (middag, avond)

 

Carpaccio van kabeljauw met structuren van komkommer, afgewerkt met zilte kruiden

Burrata met gebakken langoustine en Belgische tomatenvariëteiten

Gegrild Duroc D’olive ribstuk met ‘M hamsa couscous, cioggiabietjes en een varkensjus, opgewerkt met Ras El Hanout

Pannacotta van honing met watermeloen, duindoornbes en basilicumemulsie

Koffie en versnaperingen

Onze kaart

Voorgerechten

Ceviche van kabeljauw met komkommer, verveine en zilte kruiden

 

Handgesneden tartaar van rund met radijssoorten en crumble van rozemarijn

 

Ravioli van Kingkrab met citroentijmemulsie

 

Bouillabaise Marselaisse

Hoofdgerechten

Gegrilde pladijs met snijboon, jonge spinazie en bimi, afgewerkt met een schuimige bisquejus

 

Zeetong, meunière gebakken met handgesneden frietjes

 

Gegrilde Picanha van Belgisch wit-blauw met geconfijte aardappel, bataat en bordelaisesaus

 

Pluma Iberico, traag gegaard in melk met geglaceerde Chantennaywordtel, jonge courgette en varkensjus

Desserten

Dame Blanche

Creatie van meloensoorten

Assortiment kazen ‘Van Tricht’

Lunchdessert

Shares