Culinair menu

WEEKMENU 22/05 – 25/05
CLUBRESTAURANT

Tomatenvariëteiten met gepekelde sjalot en handgepelde garnaaltjes

 ⠀⠀

• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Hoevekip ‘De Schorenaer’ met wortel, bataat en saliejus
 ⠀⠀

• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Vanille-ijs met meringue en rood fruit

SEIZOENSMENU MEI 2018
GROEPSRESERVATIES
2 gangen (middag)

 

Tataki van rund met glasnoedels, sesam en ketjap

Gebakken varkensribstuk met groene asperge, spitskool en Tierenteyn mosterdjus

Koffie en versnaperingen

3 gangen (middag, avond)

 

Tataki van rund met glasnoedels, sesam en ketjap

Gebakken varkensribstuk met groene asperge, spitskool en Tierenteyn mosterdjus

Mousse van basilicum met aardbei en vanille

Koffie en versnaperingen

4 gangen (middag, avond)

 

Tataki van rund met glasnoedels, sesam en ketjap

Gerookte paling met een gebakken langoustine, gepofte boekweit en granny smith appel

Gelakte hoevekip met fondantaardappel en maïs

Mousse van basilicum met aardbei en vanille

Koffie en versnaperingen

ONZE KAART

Voorgerechten

 

Traag gegaard kalfsvlees met ansjovis en burrata

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Gepocheerd hoeve-ei met schorseneren en Secreto 007

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Op vel gebakken zeebaars met handgepelde Noordzeegarnalen en zwarte olijf

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Gebakken langoustine met gerookte paling, chioggia biet en gepofte boekweit

Hoofdgerechten

 

Cassoulet van kabeljauwwangen, prakpatat met krab, nori en oesterblad

 

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Pressa Iberico met verschillende koolvariëteiten en mosterdzaad

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Filet pur Simmenthal met foie gras, sjalot en bordelaisesaus

 

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Zeetong meunière

Desserten

 

Dame Blanche

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Chocoladecreatie met citrus

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Assortiment kazen ‘Van Tricht’ met huisgemaakte chutney

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Lunchdessert