Weekmenu 20/11 – 24/11

CLUBRESTAURANT

In chorizo-olie gegaard kalfsvlees met koolrabi, gemarineerde beukenzwam en appelkappertjes

Op vel gebakken rode poon met fregola, pulpo en jus van strandkrab

Crèpe Sûzette

Maandmenu november 2017

GROEPSRESERVATIES

2 gangen (middag)

 

Sashimi van zalm en een shishosalade, aangemaakt met gember

Gebraiseerde kalfsrug met zijn stoverij en structuren van wortel

Koffie en versnaperingen

3 gangen (middag, avond)

 

Sashimi van zalm en een shishosalade, aangemaakt met gember

Gebraiseerde kalfsrug met zijn stoverij en structuren van wortel

Klassieke citroentaart met merengue en kalamansi

Koffie en versnaperingen

4 gangen (middag, avond)

 

Sashimi van zalm en een shishosalade, aangemaakt met gember

Gebakken coquille met knolselder en emulsie van bruine boter

Gebraiseerde kalfsrug met zijn stoverij en structuren van wortel

Klassieke citroentaart met merengue en kalamansi

Koffie en versnaperingen

Onze kaart

Voorgerechten

Chibouste van groene kruiden met gemarineerde kokkeltjes

 

Prakpatat met handgepelde grijze garnaaltjes en bieslook

Gebakken coquille met witloof en bruine boter

 

Wildpaté met rozijnenbrood en compote van ui

Hoofdgerechten

Roodpootpatrijs met crème van appel, knolselder en bloedworst

 

Hazenrug ‘Harlekijn’ met amandelkroketjes

 

Kabeljauw, met puree van tuinkruiden, prei en een bisquejus

 

Zeetong ‘Meunière’

Desserten

Dame Blanche

Gepocheerde vijgen en peperkoek

Assortiment kazen ‘Van Tricht’

Lunchdessert

Shares