Over ons

De Warande is dé ontmoetingsplaats van haar leden, met Vlaanderen en de rest van de wereld. De Warande biedt haar leden de mogelijkheid om hun visie te verbreden en biedt nieuwe ervaringen en contacten, steeds binnen een stijlvolle en discrete omgeving. Ontmoet hier het Warandeteam en het bestuur en verdwaal in de rijke geschiedenis van een wonderlijke plek in het hart van Brussel.

ONTDEK MEER

Activiteiten

De Warande is een ontmoetingsplaats met vele facetten … U kunt in het Clubrestaurant genieten van een gastronomisch topgerecht, vergaderingen plannen in één van onze salons of u kunt aansluiten bij het intellectuele forum dat gevoed wordt door een uitgebreid aanbod van Warande-activiteiten.

 

De Warande-activiteiten pikken in op een breed scala van actuele onderwerpen en de met zorg gekozen nationale en internationale gastsprekers geven ‘instant inspiration’ aan de leden. Lunch met andere Warandeleden en interessante persoonlijkheden uit de politiek en economie, geniet van een debatavond of ga mee op reis … Bovendien is er ook een aanbod op maat voor de jonge Warandeleden, georganiseerd onder impuls van de Jongerenraad.

 

 Ontdek het hele aanbod via onze nieuwsbrief of in onze Activiteitenkalender.

 

Wil u graag deelnemen?

Schrijf u in via de desbetreffende Activiteit door te klikken op ‘Schrijf u in!’

Bekijk alle activiteiten

Pers & media

PERSBERICHTEN

Bekijk hier een overzicht van de persberichten.

Lees meer
IN DE MEDIA

Alle berichten over De Warande in de media, hier verzameld.

Lees meer
LOGO

De Warande verbindt Vlaanderen. Ontdek hier hoe we dit visueel ondersteunen.

Lees meer
AUDIOVISUEEL

Heeft u een foto nodig voor de communicatie rond uw activiteit in De Warande?

Download

De Warande internationaal

De Warande verbindt Vlaanderen … met de rest van de wereld. Dit internationale karakter wordt ook weerspiegeld in haar werking en activiteiten.

 

Verheug bijvoorbeeld een zusterclub van De Warande met een bezoek, De Warande brengt alles voor u in orde. Ga in gesprek met Belgische diplomaten, op post in het buitenland, alsook met buitenlandse ambassadeurs die hun land vertegenwoordigen in België. Op regelmatige basis kunt u tijdens een werklunch of -diner vooraanstaande sprekers uit binnen- en buitenland ontmoeten.

 

De Warande brengt niet enkel het buitenland naar Vlaanderen, maar trekt ook zelf naar het buitenland. De jaarlijkse Warandereizen zijn een vaste en zeer gesmaakte formule.

 

Blijf op de hoogte van de internationale Warande-activiteiten via de kalender en de nieuwsbrief!

Ontdek meer

Goede doel

De Warande heeft een warm en open hart.

Daarom steunen we projecten van onze leden (en medewerkers). Regelmatig zetten we hier een nieuw project in de kijker.

laptopweforest

WeForest

Het is een goede zaak als bedrijven bijdragen aan het afremmen van de global warming. In die geest is de Warande overgestapt op duurzame energie. Een van onze leden, Fons Feekes (partner van Insights  Benelux), reageerde op dit nieuws met de suggestie WeForest in de kijker te zetten. Door via WeForest bomen aan te laten planten in de tropen dragen bedrijven als Insights Benelux bij aan het effectief afkoelen van het klimaat. Insights Benelux heeft de afgelopen twee jaar zodoende de aanplant van ruim 100.000 bomen gefinancierd in India en Burkino Fasso, voor elk Insights Discovery profiel dat zij verkopen wordt er één boom geplant. Dat is equivalent aan het verminderen van ruim 400 ton CO2 uitstoot.

 

Misschien wilt u ook de carbon footprint van uw organisatie verminderen door sponsor te worden van het goede werk van WeForest? WeForest is een wereldwijde NGO met hoofdkwartier in Brussel

 

www.weforest.org

Nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief van De Warande en blijf op de hoogte van onze werking, activiteiten en andere nieuwigheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bereikbaarheid

De Warande Voiturier

Maak u geen zorgen over een parkeerplaats in Brussel.

De Warande levert haar leden een unieke service met een eigen voiturierdienst.

Elke maandag tot vrijdag van 11 tot 15 uur en tijdens Warande-activiteiten.

image_voiturier

Locatie

De Warande

Zinnerstraat 1

1000 Brussel

Parkings in de buurt

U kunt uw wagen ook parkeren op verschillende locaties in de omgeving van De Warande:

  • Parkeerplaatsen in de Hertogsstraat
  • Parkeerplaatsen op het Paleizenplein
  • Interparkings in de nabije omgeving

Nieuws

MEER NIEUWS

Contact

De Warande

 

Tel.: 02 514 30 00

info@dewarande.be

Shares