#BEL20: Diner met Carlos Brito (AB InBev) (VOLZET)

  • Datum:
    10 december 2018 19:00
  • Locatie:
    De Warande

De Warande

Zinnerstraat 1, 1000 Brussel, België

Carlos Brito, die sinds 2005 de CEO van InBev is, was in 2008 de drijvende kracht achter de overname van Anheuser-Busch.
Door de op twee na grootste brouwer ter wereld over te nemen, na InBev zelf en SABMiller, werd AB InBev zo de grootste brouwerijgroep ter wereld.

Onder het bewind van Brito kende AB InBev de laatste jaren een sterke groei. Zo wist de brouwerijgroep zijn jaaromzet in 2017 maar liefst met 5,1 procent op te krikken. Momenteel heeft AB Inbev, met zijn hoofdvestiging in Leuven, zo'n kwart van de totale wereldbierproductie in handen.

Op 10 december bespreekt Carlos Brito tijdens een driegangendiner de toekomstplannen van de grootste bierbrouwer ter wereld.
 

Deze activiteit kadert in een reeks van #bel20 werklunches. Op onze activiteitenkalender leest u welke top-CEO's wij dit najaar ontvangen.

Prijs: € 95

Deze activiteit is helaas volzet. Als u zich op de wachtlijst wenst te zetten, kan u een mailtje sturen naar “communicatie@dewarande.be”.


Deze activiteit is toegankelijk voor alle leden en hun gasten. U kunt uw inschrijving kosteloos annuleren tot woensdag 5 december, 12 uur.

Thumbnail

Andere activiteiten