#BEL20: Werklunch met Marc Grynberg (Umicore) (VOLZET)

  • Datum:
    17 oktober 2018 12:00
  • Locatie:
    De Warande

De Warande

Marc Grynberg staat al tien jaar aan het hoofd van 'Umicore', een wereldspeler in materiaaltechnologie die een enorme facelift heeft ondergaan. Umicore werd lang met de vinger gewezen omdat het een vervuilende industrie in de hand zou werken, maar anno 2018 wordt het bedrijf vaak als voorbeeld gezien voor een industrieel bedrijf dat inzet op de verduurzaming van onze planeet. Zo reclycleert Umicore in Hoboken op grote schaal elektronica-afval en maakt autokatalysatoren en cruciale materialen voor herlaadbare batterijen. 

 

Op woensdag 17 oktober legt Marc Grynberg zijn toekomstplannen op tafel en deelt hij zijn visie over de groene economie.

 

Deze activiteit kadert in een reeks van #bel20 werklunches. Op onze activiteitenkalender leest u welke top-CEO's wij dit najaar ontvangen.

 

Prijs: € 125

Deze activiteit is helaas volzet. Als u zich op de wachtlijst wenst te zetten, kan u een mailtje sturen naar “communicatie@dewarande.be”.


Deze activiteit is enkel toegankelijk voor leden. U kunt uw inschrijving kosteloos annuleren tot vrijdag 12 oktober 2018, 12 uur.

Thumbnail

Andere activiteiten