#BEL20: Werklunch met Onno van de Stolpe (Galapagos)

 • Datum:
  7 mei 2019 12:00
 • Locatie:
  De Warande
 • Kosteloos annuleren tot
 • Open voor gasten
  Nee
 • Prijs
  €125.00
Inschrijvingen afgesloten

De Warande

Zinnerstraat 1, 1000 Brussel, België

In onze BEL20 reeks passeren dit jaar alle grote namen van de Belgische bedrijfswereld de revue. Op dinsdag 7 mei mogen we Onno van de Stolpe verwelkomen. Van de Stolpe is CEO van het farmaceutisch researchbedrijf Galapagos.

 

Als bedrijfsleider is van de Stolpe genomineerd voor de Manager van het Jaar prijs van Trends. Hij steekt zijn ambitie om van Galapagos het grootste biotechbedrijf in Europa te worden niet onder stoelen of banken.

 

 "De lat heel hoog leggen, is altijd mijn credo geweest. Dat we als zo'n klein bedrijf en tegen concurrenten als Pfizer, Lilly en AbbVie mogelijk het beste medicijn tegen reuma hebben, is een droom. Dat roepen van 'we willen de grootste van Europa worden', was een ambitie en ook wel de bravoure van een Hollander (lacht). Maar het is binnen handbereik. En als je kijkt naar de wereldwijde biotech, zitten we in de top dertig, en daarin kunnen we nog een boel plaatsen stijgen."

 

Schuif op dinsdag 7 mei mee aan tafel met Onno van de Stolpe, en ontdek zijn visie op groei en geloofwaardigheid in het bedrijfsleven.

 

Thumbnail

Andere activiteiten