Dames: achter de schermen bij Ann Demeulemeester (VOLZET)

  • Datum:
    5 september 2018 17:30
  • Locatie:
    Ann Demeulemeester Store Antwerpen

Ann Demeulemeester Store Antwerpen

Leopold de Waelstraat 3, 2000 Antwerpen, België

Ann Demeulemeester is één van de meest prominente designers van België, en ver daarbuiten. Ze is officieus lid van 'The Antwerp 6', een groep van 6 bekende Belgische modeontwerpers die in de jaren tachtig wereldwijd doorbraken, en is al voor meer dan 20 jaar een gevestigde waarde in de modewereld. Demeulemeester wordt aanzien als één van dé designers die de Vlaamse mode op de wereldkaart heeft gezet. 

Op woensdag 5 september bezoeken we het atelier en de collectie van Ann Demeulemeester. Anne Chapelle, de Belgische zakenvrouw die in 2004 het modebedrijf van Demeulemeester (BVBA 32) overnam, geeft ons een rondleiding en vertelt ons hoe een collectie precies ontstaat. Ten slotte volgt nog een receptie en een toonmoment van de nieuwe collectie 2018-2019.    

Prijs: € 65

Deze activiteit is helaas volzet. Als u zich op de wachtlijst wenst te zetten, kan u een mailtje sturen naar “communicatie@dewarande.be”.

 


Deze activiteit is toegankelijk voor alle leden en hun gasten. U kunt uw inschrijving kosteloos annuleren tot donderdag 30 augustus 2018, 12 uur.

Thumbnail

Andere activiteiten