-
Datum:23 februari 2024 19:00
-
Kosteloos annuleren tot
-
Open voor gastenJa
-
PrijsNog te bevestigen
GASTRONOMISCH DINER “HET BESTE VAN DE ZEE” – FISH FOR FOODIES!
Onze Warandechef Laurens en zijn keukenbrigade nemen elke gelegenheid te baat om een product in de kijker te zetten.
Dit voorjaar krijgen zeeproducten de wind in de zeilen. Laurens voelt zich als een vis in het water en zorgt voor héérlijk zilte smaken en kruidige ontdekkingen. Op het menu? Zowel klassiekers als avontuurlijke creaties!
Wij luiden in De Warande alvast op vrijdag 23 februari om 19u de lente in, met het Beste uit de Zee! Chef Laurens wil boter bij de vis en opent de oesters en decorticeert de kreeften terwijl Hofmeester Bram zijn mooiste wijnen ontkurkt!
Culinair diner:
147,-€/persoon (waters, koffie, thee versnaperingen inbegrepen, wijnen niet inbegrepen)
Aangepaste topwijnen:
84,-€/persoon (wijnen à la carte mogelijk)
Voor wie wenst, voorziet de Hofmeester een selectie kazen; graag op voorhand door te geven
Schrijf u hier in met uw gasten. Een gelegenheid om uw familie, vrienden en kennissen te laten proeven van De Warande! Iedereen welkom!
