Damesdiner met Marylène Madou

  • Datum:
    16 maart 2023 19:00
  • Kosteloos annuleren tot
  • Open voor gasten
    Ja
  • Prijs
    €95.00
Inschrijvingen afgesloten

KLAAR VOOR EEN AVOND VOL KLEUR EN PASSIE, DAMES?

 

Na haar studies Textielontwerp trok Marylène Madou, zonder plan, zonder job en zonder geld, naar Londen. Ze leerde Londen kennen, en Londen omarmde haar. Haar textielontwerpen werden gretig gebruikt door grote namen in de modewereld en die typische Britse eclectische stijl blijft doorschemeren in haar designs.
 
Intussen groeide het merk Marylène Madou uit tot een gewaardeerd Belgisch label, met jaarlijks nieuwe interieur- en modecollecties, die Marylène stuk voor stuk zélf met de hand ontwerpt. Iedere print is opgebouwd uit haar eigen tekeningen, schilderijen en digitale illustraties.
 
Vandaag runt ze op haar 29e een bloeiend modebedrijf, dat op B2B vlak furore maakt én een behoorlijk groot internationaal publiek aanspreekt. U kent haar zeker van haar collab met Café Costume! Echter, Marylène Madou klinkt exotischer dan ze is. Een meisje uit Limburg, maar ongebreideld ambitieus! Ze meet zich aan topbrands en topcampagnes en lapt de vrouwonvriendelijke opmerkingen aan haar gestileerde laarzen.
 
"Vrouw-zijn is een meerwaarde in het ondernemerschap. Zo heb ik al een aantal keer met groot succes mijn buikgevoel gevolgd - noem het vrouwelijke intuïtie - ook al was de richting die ik uit wou niet gestoeld op cijfers, analyses of marktvoorspellingen en werd het me afgeraden door zowat elke man uit mijn omgeving.”
 
We verwachten jullie voor een geanimeerd diner in het bijzijn van Marylène op 16 maart om 19:00u. Mannen zijn toegelaten, uiteraard, maar jullie kennen het spreekwoord. Een verwittigd man …