Diner met Manon De Roey

  • Datum:
    20 december 2023 19:00
  • Kosteloos annuleren tot
  • Open voor gasten
    Ja
  • Prijs
    €95.00
Inschrijvingen afgesloten

Op 20 december hebben we 3 topvrouwen uit het golfcircuit te gast in De Warande: Manon De Roey en haar manager Lieselotte Pieters (inderdaad, zus van) worden geïnterviewd door Dominique Monami.

 

Manon (31) begon golf te spelen toen ze 11 jaar was. Ze bleek een natuurtalent. Ze won de ene Trophy na de andere, werd in 2008 lid van het Belgische nationale team en verdedigde ons land in 2014 in the World Amateur Team Championship in Japan.
 

Nadat ze afstudeerde aan de topsportschool in Hasselt, behaalde ze zomaar even tussen alle trainingen en competities door, haar master in Psychology aan de University of New Mexico. 
 

In 2015 werd ze pro en vandaag reist ze de wereld rond. Dat doet ze grotendeels alleen: geen mental coach, geen caddie. Het enige wat ze overal meeneemt is …  een groot pak M&M’s! 

 

We laten ook Lieselotte Pieters aan het woord. Zij is de manager van Manon. Ze staat aan de zijde van Manon met het besef dat golfspelers over een extreme fitheid moeten beschikken, maar ook over kracht en mentale sterkte. 

 

Dominique Monami voormalig professioneel tennisspeelster, heeft vandaag vaker een golfclub in de hand dan een tennisracket. Ze deelt met Manon en Lieselotte een passie voor golf. Ze weet als de beste hoeveel opoffering en inspanning topsport vraagt. Zij praat met Manon en Lieselotte over drijfveren en uithoudingsvermogen, over kleine successen en grote tegenslagen. Waar halen zij voldoening uit? En op welk punt denken ze soms wel eens aan … ophouden?

 

Schrijf u hier in voor dit uniek gesprek tijdens een Warandediner op woensdag 20 december om 19u. Breng zéker uw golfvrienden mee! Dit is een unieke kans om iedereen die wil kennismaken met deze topdames te laten deelnemen aan deze uitzonderlijke avond! We maken zoveel mogelijk plaats voor alle geïnteresseerden!