Diner met Vlaams minister-president Jan Jambon

  • Datum:
    11 december 2019 19:00
  • Kosteloos annuleren tot
  • Open voor gasten
    Ja
  • Prijs
    €85.00
Inschrijvingen afgesloten

Sinds begin oktober is de regering Jambon I een feit. Na maandenlange onderhandelingen slaagde Jan Jambon erin om een regeringsakkoord rond te krijgen met CD&V en Open VLD.


Tijdens zijn regeringsverklaring in het Vlaamse Parlement riep de kersverse minister-president op tot samenwerking en positivisme. Jambon voegde eraan toe dat de jaren twintig ‘van ons moeten worden’ en dat Vlaanderen zich moet wapenen voor de toekomst. “Het is gedaan met business as usual” stelde hij.
 

Jambon is geboren op 26 april 1960 te Genk en is Vlaams politicus, lid van de N-VA. Hij maakte carrière in de bedrijfswereld bij o.a. IBM, SD Worx en Bank Card Company.

 Op 11 oktober 2014 werd hij vice-eerste minister en minister van Veiligheid en Binnenlandse zaken, belast met Grote steden en de Regie der gebouwen en begin oktober van dit jaar werd hij minister-president van de regering Jambon I.
 

Tijdens een exclusief diner in De Warande krijgt u als Warandelid de kans om vragen te stellen aan de Vlaamse minister-president.

 

Thumbnail

Andere activiteiten