Familiedag

  • Datum:
    15 oktober 2023 11:30
  • Kosteloos annuleren tot
  • Open voor gasten
    Ja
  • Prijs
    €65.00
Inschrijvingen afgesloten

Gelieve in te schrijven via deze link en niet via het portaal!

 

De basisprijs voor de brunch bedraagt 65 euro voor volwassenen (+16 jaar) en 25 euro voor kinderen (-16 jaar)

Tradities zijn er om in ere te houden! We organiseren op algemene vraag opnieuw onze befaamde familiedag op zondag 15 oktober!

Alle telgen uit onze grote Warandefamilie zijn welkom! Het is dé gelegenheid om jong en oud de gelegenheid te geven om ons Huis te komen ontdekken. Touwtjespringen in Salon Hertog, een circusatelier in de Grote Zaal of knutselen in Salon Arenberg? Verstoppertje in de Lounge en het Clubrestaurant? Vandaag mag het allemaal!
 
Ouders en grootouders mogen met een gerust hart hun kroost in onze handen achterlaten en de straat oversteken naar het Museum Coudenberg. Op 200 meter van onze club bevindt zich deze mysterieuze archeologische site, die bestaat uit de kelders van de vroegere gebouwen van het Paleis van Brussel of het Paleis van Keizer Karel (15e – 16e eeuw). Het geheel is verspreid onder het Koningsplein en de Koningsstraat. Vergeet u vooral niet te vragen aan de gids of de beruchte brand in het paleis in 1731 inderdaad veroorzaakt werd door … het maken van confituur!
 
We starten om 11u30 met een brunch met lekkers voor alle leeftijden! 
Via deze link kan u uw gezin, familie en vrienden inschrijven voor deze bruisende en vrolijke dag in uw club!