Online expertenpanel met Karine Moykens (Vlaamse Overheid)

  • Datum:
    19 maart 2021 13:00
  • Kosteloos annuleren tot
  • Open voor gasten
    Nee
  • Prijs
    Gratis
Ik schrijf mij in

Secretaris-generaal van het Departement Welzijn Volksgezondheid en Gezin, Karine Moykens, is sinds april 2020 voorzitter van de Vlaamse Taskforce COVID-19 Zorg en sinds juni van het Interfederaal Comité Testing en Tracing.

 

Moykens kreeg in 2019 de titel van Overheidsmanager van het jaar; geprezen voor de manier waarop ze de grote veranderingsprojecten in haar organisatie succesvol heeft geleid. Het Departement WVG kende begin 2015 een grondige verandering door de komst van de voormalige federale dienst Justitiehuizen en een fusie met Zorginspectie. Daardoor breidde het aantal bevoegdheden van het Departement WVG gevoelig uit. 

 

"Met een ongebreideld enthousiasme en overtuigd van de meerwaarde van elk van de opdrachten, bracht ze verschillende organisatieculturen samen en bouwde aan een heel nieuw departement. Daarbij toonde Karine Moykens vooral veel aandacht naar het welkom heten van de nieuwe medewerkers en het uitzetten van een gemeenschappelijke vlag, met nieuwe missie, visie en waarden en een baseline ‘zorgzaam samenleven’. De constructieve samenwerking met de vakorganisaties en met de federale overheid getuigen van haar sterke kwaliteiten als bruggenbouwer."

Thumbnail