Werklunch met Wouter De Geest (Voka) (volzet)

  • Datum:
    22 januari 2019 12:00
  • Locatie:
    De Warande

Wouter De Geest is de nieuwe voorzitter van de werkgeverskoepel Voka en zijn 18.000 leden. Hij staat bekend als een vurige voorvechter van de industrie als motor van onze welvaart. De Geest, gedelegeerd bestuurder van BASF in Antwerpen, zal de komende drie jaar in deze functie mee stem geven aan de Vlaamse ondernemingen en ondernemers.

Als voorzitter van Voka is De Geest ambitieus. 'Ik wil een verbindende rol spelen: met het beleid, maar ook met ngo’s en werknemers. We moeten samen tot een gedragen visie komen die we omzetten in de praktijk, los van de waan van de dag. Een duurzaam ondernemerschap en het verzoenen van ecologie en economie spelen daarbij een grote rol.’

Op 22 januari krijgt hij het woord aan onze lunchtafel om zijn toekomstplannen en visie op duurzaamheid en verbinding uit de doeken te doen.

 

Deze activiteit is helaas volzet. U kan zich aanmelden voor de wachtlijst door te mailen naar activiteiten@dewarande.be.


Prijs: € 125


Deze Warande-activiteit is enkel toegankelijk voor Warandeleden. U kunt uw inschrijving kosteloos annuleren tot donderdag 17 januari 2019, 12 uur.

Thumbnail

Andere activiteiten