Culinair menu

WEEKMENU 24/09 – 28/09
CLUBRESTAURANT

Traagegaard kalfsvlees / parmezaan / tierenteyn

 ⠀⠀

• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Rundsonglet / bloemkool / zomertruffel
 ⠀⠀

• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Forêt noir

SEIZOENSMENU SEPTEMBER 2018
ENKEL VOOR GROEPSRESERVATIES
2 gangen (middag)

 

Gemarineerde zalm met avocado, dille en granny smith

Hoevekip met eryngii paddenstoel, mais en polenta

Koffie en versnaperingen

3 gangen (middag, avond)

 

Gemarineerde zalm met avocado, dille en granny smith

Hoevekip met eryngii paddenstoel, mais en polenta

Creatie rond appelvariëteiten, vanille en citroenmelisse

Koffie en versnaperingen

4 gangen (middag, avond)

 

Gemarineerde zalm met avocado, dille en granny smith

Kreeft met nage van groentjes en bouillon van strandkrab

Hoevekip met eryngii paddenstoel, mais en polenta

Creatie rond appelvariëteiten, vanille en citroenmelisse

Koffie en versnaperingen

ONZE KAART

Voorgerechten

 

Tataki van rund, glasnoedels en sesam

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Poten van King Crab met citroentijmboter en brioche

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Ganzenlever met framboos en pompernikel

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Vitello Tonato

Hoofdgerechten

 

Varkensribstuk met stukje gelakt buikspek, doperwt en gebakken polenta

 

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Steak tartaar en zijn klassieke garnituren

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Zeebaars, zeekat met fregola sarda en coulis van puntpaprika

 

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Zeetong meunière

Desserten

 

Lindemans “Framboise” en napoleonsnoepjes

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Dame blanche of vanille-ijs met rode vruchten

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Kaasselectie 

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Lunchdessert