Culinair menu

WEEKMENU 25/06 – 29/06
CLUBRESTAURANT

Maatjes, frisée salade, gepekelde mini groentjes en espuma van komkommer

 ⠀⠀

• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Rundsonglet met gegrilde sucrine, gepofte sjalot , merg en bordelaise saus
 ⠀⠀

• • •
⠀⠀ ⠀⠀

  Sinaasappeltaartje met napoleonsnoepjes en sorbet van citroenmelisse 

SEIZOENSMENU JUNI 2018
ENKEL VOOR GROEPSRESERVATIES
2 gangen (middag)

 

Vitello tonato met burrata en oude tomatenvariëteiten

Gepocheerde kabeljauw met spinazie, kokkel en schuimige jus van strandkrab

Koffie en versnaperingen

3 gangen (middag, avond)

 

Vitello tonato met burrata en oude tomatenvariëteiten

Gepocheerde kabeljauw met spinazie, kokkel en schuimige jus van strandkrab

Panna cotta van vlierbloesem

Koffie en versnaperingen

4 gangen (middag, avond)

 

Vitello tonato met burrata en oude tomatenvariëteiten

King Crab poten in tijmboter gegaard

Gepocheerde kabeljauw met spinazie, kokkel en schuimige jus van strandkrab

Panna cotta van vlierbloesem

Koffie en versnaperingen

ONZE KAART

Voorgerechten

 

Tataki van rund, glasnoedels en sesam

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Poten van King Crab met citroentijmboter en brioche

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Ganzenlever met framboos en pompernikel

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Vitello Tonato

Hoofdgerechten

 

Varkensribstuk met stukje gelakt buikspek, doperwt en gebakken polenta

 

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Steak tartaar en zijn klassieke garnituren

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Zeebaars, zeekat met fregola sarda en coulis van puntpaprika

 

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Zeetong meunière

Desserten

 

Lindemans “Framboise” en napoleonsnoepjes

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Dame blanche of vanille-ijs met rode vruchten

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Kaasselectie 

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Lunchdessert