Culinair menu

WEEKMENU 05/11 – 09/11
CLUBRESTAURANT

Lotte / prakpatat / bieslook

 

• • •

 

 

Picanha Rubia Gallega / sucrine / merg

 

• • •

 

 

Kiwi / citroenmelisse

 

 

 

 

€54

incl. suggestiewijnen €65

SEIZOENSMENU NOVEMBER 2018
ENKEL VOOR GROEPSRESERVATIES
2 gangen (middag)

 

Sint-Jacobsvrucht / bloemkool / postelein / ponzu

Varkensrib Duke of Berkshire / pastinaak / duindoornbes / Tierenteyn

Koffie en versnaperingen

 

3 gangen (middag, avond)

 

Sint-Jacobsvrucht / bloemkool / postelein / ponzu

Varkensrib Duke of Berkshire / pastinaak / duindoornbes / Tierenteyn

Fôret noir

Koffie en versnaperingen
 

 

4 gangen (middag, avond)
 

Sint-Jacobsvrucht / bloemkool / postelein / ponzu

Gebakken ganzenlever / pecannoot / brioche

Varkensrib Duke of Berkshire / pastinaak / duindoornbes / Tierenteyn

Fôret noir

Koffie en versnaperingen

ONZE KAART

Voorgerechten

 

Wildpaté / geconfijte sjalot / pompernikel
€ 21  

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Gebakken foie gras / framboos / Sauternes
€25

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Tom Kha Kai
€20

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Ravioli bospaddenstoel / bieslook
€19

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Hoeve-ei / grijze garnaal / karnemelkstampers
€23

 

Hoofdgerechten

 

Parelhoenfilet / aardpeer / moelleuxaardappel      
€25

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Hert / pastinaak / duindoornbes
€29

⠀⠀⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Entrecôte Limousin / kropsla / frietjes
€25

⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Vegetarisch / seizoengroenten
€22
 

• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Griet / romanesco
€28
 

• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Noordzeetong meunière
€37

Desserten

 

Dame blanche / warm rood fruit
€14

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Lunchdessert
€14

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Fôret noir
€14

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Assortiment kazen 'Van Tricht' met huisgemaakte chutney
€15