Culinair menu

WEEKMENU 21/01 - 25/01
CLUBRESTAURANT

Mi-cuit zalm / Mierikswortel / freekeh

 

• • •

 

 

Poussin à l'orange

 

• • •

 

 

Dame blanche

 

 

54

incl. suggestiewijnen €65

SEIZOENSMENU JANUARI 2019
ENKEL VOOR GROEPSRESERVATIES
2 gangen (middag)

 

Zalm / gember / lavas

Mechelse koekoek / bloedworst / Schone van Boskoop

Koffie en versnaperingen

 

3 gangen (middag, avond)

 

Zalm / gember / lavas

Mechelse koekoek / bloedworst / Schone van Boskoop

Panna cotta, citroenmelisse

Koffie en versnaperingen

 

4 gangen (middag, avond)
 

Zalm / gember / lavas

Krokant gebakken zwezerik / truffel / Ratte aardappel

Mechelse koekoek / bloedworst / Schone van Boskoop

Panna cotta, citroenmelisse

Koffie en versnaperingen

Desserten

 

Dame blanche / warm rood fruit
€14

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Lunchdessert
€14

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Assortiment kazen 'Van Tricht' met huisgemaakte chutney
€15