Culinair menu

WEEKMENU 02/09 - 06/09
CLUBRESTAURANT

Kalfskartaar/ ansjovis/ buratta

 

 

• • •

 

Kabeljauw/ fregola sarda/ bouchotmossel

 

 

• • •

 

Brownie origine chocolade/ saffraan

 

• • •

 

€54

incl. suggestiewijnen  €65

 

 

 

SEIZOENSMENU SEPTEMBER 2019
ENKEL VOOR GROEPSRESERVATIES
2 gangen (middag)

 

Tomatenvariëteiten/ Noordzeegarnaal / bouillon dashi

 

Pladijs/ doperwt/ polderpuree

 

Koffie en versnaperingen


 

3 gangen (middag, avond)

 

Tomatenvariëteiten/ Noordzeegarnaal / bouillon dashi

 

Pladijs/ doperwt/ polderpuree

 

Amandelcake/ abrikoos/ yuzu

 

Koffie en versnaperingen


 

4 gangen (middag, avond)

 

Tomatenvariëteiten/ Noordzeegarnaal/ bouillon dashi

 

Kreeftenstaart / bisque

 

Pladijs/ doperwt/ polderpuree

 

Amandelcake/ abrikoos/ yuzu

 

Koffie en versnaperingen

À LA CARTE

 

 

VOORGERECHTEN
 

Garnaalkroketten
€19

Zalm sashimi/ tomaat/ gember

€24

Kalfsrug/ ravioli

€26

⠀⠀ ⠀⠀
• • •


  HOOFDERECHTEN
⠀ ⠀⠀

Steak tartaar/ fris slaatje/ handgesneden frietjes

€28

Huisgerijpt rund/ sucrine/ handgesneden frietjes
€32

"Vangst van de dag"/ seizoensgroenten 

Dagprijs

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀

  NAGERECHTEN
⠀⠀ ⠀⠀

Dame blanche

€14

Fruitsalade
€14

Assortiment kazen 'Van Tricht' met huisgemaakte chutney 

€15

⠀⠀ ⠀⠀
• • •

⠀⠀