Culinair menu

WEEKMENU 25/03 - 29/03
CLUBRESTAURANT

Bouchot mossel / za'taar

 

• • •

 

Pressa Iberico / Chinese kool / chantennaywortel

 

• • •

 

Limoentaart/ keffir / Marokkaanse munt

 

• • •

 

€54

incl. suggestiewijnen  €65

SEIZOENSMENU MAART 2019
ENKEL VOOR GROEPSRESERVATIES
2 gangen (middag)

 

Bloemkool / Oosterschelde paling / Lavas

 

Varkenswang "Duroc" / Aardpeer / Truffel

 

Koffie en versnaperingen


 

3 gangen (middag, avond)

 

Bloemkool / Oosterschelde paling / Lavas

 

Varkenswang "Duroc" / Aardpeer / Truffel

 

Perzik / Karamel / Pavlova

 

Koffie en versnaperingen


 

4 gangen (middag, avond)

 

Bloemkool / Oosterschelde paling / Lavas

 

Langoustine / Kruidenboter

 

Varkenswang "Duroc" / Aardpeer / Truffel

 

Perzik / Karamel / Pavlova

 

Koffie en versnaperingen

Desserten

 

Dame blanche / warm rood fruit 
€14

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Lunchdessert
€14

⠀⠀ ⠀⠀
• • •
⠀⠀ ⠀⠀

Assortiment kazen 'Van Tricht' met huisgemaakt chutney
€15