De Warande vernieuwt!

Thumbnail

De Warande vernieuwt!

In 2017 tellen we af naar de start van het feestjaar ter gelegenheid van 30 jaar De Warande. Vanaf september vieren we een heel Warande-seizoen lang de oprichting van onze Club in 1988.

Om dit feestjaar zoals het hoort in te kunnen zetten, maar vooral, om u – onze leden – in héél de Club op het hoogste niveau te kunnen verwelkomen, vernieuwen we dit voorjaar onze Campozaal.

De eerste steen werd gelegd in 1997 en na 20 jaar intensief gebruik is de ruimte aan een grondige opknapbeurt toe. Niet alleen krijgt de conferentiezaal een nieuwe inrichting en een state-of-the-art audiovisuele installatie, ook creëren we een volledig nieuwe onthaalruimte die uitkijkt op onze prachtige tuin.

Verder pakken we ook het sanitair aan in Hôtel Empain. Onze dames krijgen een aparte ‘powder room’ op het gelijkvloers en de heren kunnen terecht op -1 in volledig nieuwe voorzieningen. Ook plaatsen we douches voor onze leden, zodat u na een lange reis, of na een fietstocht (of jogging in het park) u even kunt verfrissen. Er komt een toilet dat toegankelijk is voor mindervaliden en voor onze personeelsleden richten we de verdieping boven de nieuwe onthaalruimte opnieuw in.

U merkt het, De Warande zet – meer dan ooit – in op vooruitgang en vernieuwing, zodat we vandaag de basis kunnen leggen voor de volgende 30 jaar De Warande!

Lees alles over de verbouwingen op onze blog!