Debatavond over cybersecurity 01.02.22

Debatavond over cybersecurity 01.02.22

Tijdens de coronapandemie en recent de oorlog in Oekraïne, worden we meer en meer op de feiten gedrukt: er is een grote toename van cyberaanvallen (in België met 81% gestegen in 2021). We worden bewuster van onze grote afhankelijkheid van technologieën. Cybercriminaliteit is alomtegenwoordig en hackers zijn brutaler dan ooit. Experten waarschuwen dat het niet de vraag is óf uw bedrijf of instelling het slachtoffer wordt van een cyberaanval, maar wel wanneer dat zal gebeuren.

Op woensdag 1 februari om 19:00u stellen we tijdens een discussiediner alles in het werk om cybersecurity vooraan op uw agenda te zetten. We laten experten aan het woord uit het brede spectrum van de problematiek rond cyber incidenten. Wat valt onder de noemer van cybercriminaliteit? Wat zijn de stappen die u best onderneemt in het geval van een cyberaanval? En hoe kan u de situatie zo snel mogelijk normaliseren en businesscontinuïteit verzekeren?

Anne Masson, Warandelid en CEO van Eye Security, zal het experten panel de juiste vragen stellen zodat u alle antwoorden krijgt.

Schrijf u én uw gasten hier in!