Diner met Lieve Creten (Onafhankelijk bestuurder beursgenoteerde vennootschappen)

  • Datum:
    22 november 2023 19:00
  • Kosteloos annuleren tot
  • Open voor gasten
    Ja
  • Prijs
    €125.00
Inschrijvingen afgesloten

“Dat is toch de bestaansreden van de raad van bestuur? Een plaats zijn om grondig van gedachten te verschillen en dan samen te beslissen.” (Lieve Creten)In 1989 had Lieve Creten een masterdiploma handelsingenieur van de KU Leuven op zak en een master fiscale wetenschappen. Ze begon op de auditafdeling van Deloitte, waar ze meer dan 20 jaar als partner de M&A praktijk ontwikkelde voor nationale en internationale investeerders in uiteenlopende sectoren. Ze werd incontournable in de Belgische M&A-wereld.

In 2006 werd ze hoofd van de afdeling Financial Advisory. Via die weg belandde ze op het executive niveau bij Deloitte België en op het global executive niveau, specifiek voor M&A.

Vandaag is mevrouw Creten vooral aan de slag als bestuurder, lid van het remuneratiecomité en voorzitter van het auditcomité van Barco NV en CFE Group SA, lid van de raad van bestuur en lid van het auditcomité van Elia Transmission Belgium SA/NV en lid van de raad van bestuur en lid van het auditcomité en remuneratiecomité van Montea, bestuurder en voorzitter van het auditcomité van Telenet en lid van de raad van bestuur (schatbewaarder) van OCB Artsen zonder Grenzen en MSF Supply.

Hoewel zij dit zelf met een kwinkslag van tafel veegt, wordt ze wel eens de machtigste vrouw in de bestuurskamer genoemd.

Op woensdag 22 november om 19u is Lieve Creten te gast op een werklunch in De Warande. Schrijf u hier in!