#JONG: Diner One Step Ahead: AI

  • Datum:
    16 november 2023 19:00
  • Kosteloos annuleren tot
  • Open voor gasten
    Ja
  • Prijs
    €95.00
Inschrijvingen afgesloten

Ervaar een avond waarbij de geheimen van artificiële intelligentie (AI) ontrafeld worden en krijg een unieke kijk op deze revolutionaire technologie. Klaus Dillen, lid van de Jongerenraad, trapt de avond af met een scherpzinnige introductie, waarin hij de actuele trends, mogelijkheden en uitdagingen in de AI-sector uiteenzet.
 

De avond gaat verder met een interactief debat waar de startups Henchman en Otiv, beide toonaangevend in het toepassen van AI in hun respectievelijke sectoren, exclusieve inzichten delen.
 

 

 

Henchman is een Belgische startup actief in legaltech die AI gebruikt om de juridische wereld het digitale tijdperk binnen te loodsen. Het bedrijf heeft als missie om juristen over de hele wereld te helpen om efficiënter contracten op te stellen. Henchman vergemakkelijkt en versnelt het opstellen van contracten door juristen toegang te geven tot eerder geschreven clausules en definities. Daarnaast stelt de AI-functionaliteit van Henchman juristen in staat om contracten te verrijken met nieuwe suggesties, vertalingen of grammaticale aanpassingen. Kortom, Henchman helpt juristen met hun dagdagelijks werk.

 

 

 

Otiv is een AI startup die zich richt op het verbeteren van de veiligheid, efficiëntie en betaalbaarheid van spoorwegvervoer in complexe stedelijke en industriële omgevingen. Het bedrijf is gevestigd in Gent en is op een missie om een revolutie teweeg te brengen in het spoorvervoer door het toepassen van geassisteerde en autonome technologie. Het doel van Otiv is om spoorvoertuigen autonoom te leren rijden, wat de veiligheid en efficiëntie van het spoorvervoer zal verhogen.
 

 

Ben jij benieuwd hoe legaltech een impact kan hebben op jouw werk of jouw bedrijf kan helpen? Wil je meer weten over de toekomst van de spoorwegvervoer?

Schrijf u hier in voor het One Step Ahead event op donderdag 16 november om 19u.