Online verkiezingen 2024: in gesprek met Nadia Naji (Groen)

  • Datum:
    22 maart 2024 17:00
  • Kosteloos annuleren tot
  • Open voor gasten
    Nee
  • Prijs
    Gratis
Inschrijvingen afgesloten

Nadia Naji (31) is de enige vrouwelijke partijvoorzitter in Vlaanderen. Samen met covoorzitter Jeremie Vaneeckhout is ze voor Groen hoop in bange dagen. De partij heeft het moeilijk in de regering-De Croo, de peilingen vallen tegen, maar Naji is strijdbaar. Voor Groen is de inzet van de verkiezingen “een eerlijk klimaatbeleid waarin iedereen meekan”. Naji wil van de ecologische keuze de gemakkelijkste én de goedkoopste maken en hiermee de ongelijkheidscrisis aanpakken, … maar vindt ze kompanen in de andere partijen om met haar een regering te vormen als het zover komt?

 

Op vrijdag 22 maart zal Naji aan de Warandeleden tijdens een online gesprek de belangrijkste programmapunten van Groen voorstellen. Waar hecht zij persoonlijk het meeste belang aan? En over welk thema zal ze keihard struikelen mocht ze aan de onderhandelingstafel komen van de regeringsonderhandeling?

 

Schrijf u hier in en stel uw vraag aan Nadia Naji. Ze zal ons tijdens het online gesprek op vrijdag 22 maart van 17u tot 18u ongetwijfeld inpakken met haar guitige naturel en bevlogen debatskills!