Werklunch met Isabel Baert (Neuhaus)

  • Datum:
    28 februari 2024 12:00
  • Kosteloos annuleren tot
  • Open voor gasten
    Nee
  • Prijs
    €125.00
Inschrijvingen afgesloten

In november 2023 volgde Isabel Baert (36) Ignace Van Doorselaere op als CEO van Neuhaus, producent van pralines en chocoladeproducten. Interessant weetje: Neuhaus ontwikkelde de eerste Belgische praline in 1912!
 

Baert studeerde rechten aan de KU Leuven en behaalde een master modemanagement aan Polimoda in Firenze. Met een eerste werkervaring bij Hugo Boss in Duitsland, begon ze bij de Oost-Vlaamse lingeriegroep Van de Velde. Ze volgde in 2017 Van Doorselaere naar Neuhaus.
 

Ze durft zich voorzichtig een empathisch leider noemen en weet een team van mensen achter éénzelfde doel te krijgen. De juiste mensen op de juiste plaats, is een sterkte die Baert met 550 medewerkers intussen heeft bewezen. En de pralines? Die moeten nóg meer premium worden!
 

CEO van Neuhaus én CEO van haar gezin: Isabel Baert managet buiten de uren een gezin met 4 zonen en een echtgenoot met een veeleisende job!
 

Schrijf u hier in voor een werklunch met Isabel Baert op woensdag 28 februari. Tussen de gerechten door proeven we … inderdaad, haar pralines!