Werklunch met Koen Claesen (Van Mossel Automotive Group)

  • Datum:
    17 januari 2024 12:00
  • Kosteloos annuleren tot
  • Open voor gasten
    Nee
  • Prijs
    €125.00
Inschrijvingen afgesloten

Op woensdag 17 januari om 12u heeft De Warande de heer Koen Claesens, CEO en gedelegeerd bestuurder van Van Mossel Automotive Group België Luxemburg te gast voor een werklunch.

Disruptieve ontwikkelingen in de automotive sector hebben een ongekende impact op de gekende businessmodellen en de traditionele supply chains in deze sector.

Experten zien 3 trends: elektrificatie, digitalisering van de auto tot een tech platform, het veranderende denken over mobiliteit. Vaak worden hier ook autodelen en nieuwe abonnementsvormen aan toegevoegd.

In deze sterk wijzigende context neemt Van Mossel Automotive Group een vastberaden plaats in. De hausse in overnames en fusies is de groep niet vreemd, integendeel. Waar je ook gaat in Vlaanderen, je ziet steeds vaker Van Mossel in het straatbeeld. “Toch zijn wij geen overnamemachine”, vertelt Koen Claesen, CEO van Van Mossel België-Luxemburg.

Wat is het plan achter deze strategie? En hoe kijkt de groep naar de voorspelling dat tegen 2030 meer dan 80 procent van de auto’s online en rechtstreeks bij de fabrikant zullen worden besteld?
Koen Claesen neemt ons mee op het parcours dat Van Mossel de laatste jaren heeft afgelegd.

Reserveer hier uw zitje voor deze roller coaster!