Wijziging annuleringstermijn Warande-Activiteiten

Thumbnail

Wijziging annuleringstermijn Warande-Activiteiten

Vanaf 1 februari 2016 wijzigt de annuleringstermijn van alle Warande-Activiteiten. Kosteloos annuleren is enkel nog mogelijk tot 3 werkdagen voor elke Warande-Activiteit.

De keuze voor deze aangepaste termijn heeft verschillende redenen waaronder een betere service naar onze leden, het vermijden van lege plaatsen aan de tafel en het beter gebruiken van wachtlijsten.
Een concreet voorbeeld: Voor een Warande-Activiteit op donderdag kunt u tot maandag 12 uur kosteloos annuleren. Voor een Warande-Activiteit op maandag dient u voor woensdag (de week ervoor) 12 uur uw inschrijving te schrappen.

Indien u niet tijdig uw inschrijving annuleert wordt de annuleringskost in rekening gebracht. Het bedrag is gelijk aan het inschrijvingsgeld. U ontvangt dus een factuur voor deelname.
U vindt de annuleringstermijn bij elke Warande-Activiteit op onze Activiteitenkalender. Voor externe Warande-Activiteiten (die dus niet doorgaan in De Warande in Brussel) dient u per activiteit de voorwaarden te bekijken op de desbetreffende communicaties (website, uitnodiging, nieuwsbrief, …).