Clubtafel

  • Datum:
    30 juni 2023 12:00
  • Kosteloos annuleren tot
  • Open voor gasten
    Nee
  • Prijs
    €70.00
Inschrijvingen afgesloten

VERBROEDERING CLUBTAFEL EN BEZOEK JUSTITIEPALEIS

 

De heren Patrick Van der Elstraeten (gastheer van de Clubtafel) en André Vandoren (voorzitter van de activiteiten 60+) verbroederen de Clubtafel met de 60+ Clublunch op 30 juni!

Onder de deskundige begeleiding van de heer André Vandoren, emeritus advocaat-generaal én voorzitter van de 60+ Warandeleden, bezoeken we op vrijdag 30 juni dit iconische en fascinerende gebouw. De massieve koepel (142 meter hoog) en de indrukwekkende Salle-des-pas-perdus (3600 m²) blijven verbazen. Niet alleen de imposante afmetingen van het Justitiepaleis doen duizelen, ook het uitzicht op de benedenstad vanop het Poelaertplein is adembenemend. Dankzij de heer Vandoren krijgen we exclusief toegang tot verschillende prestigieuze rechtszalen en … de catacomben van deze symbolische plek met een zware geschiedenis!

Na dit bezoek wordt de tafel gedekt voor een heerlijke lunch…én een gezellige babbel onder Warandeleden.

Schrijf u hier in indien u voorafgaand aan de Clubtafel wenst deel te nemen aan het bezoek van het Justitiepaleis. In dit geval spreken we STIPT af om 10u30 in De Warande, waarna we jullie allen tot vlak vóór het Justitiepaleis brengen.

 

Schrijf u hier in indien u wenst aan te schuiven aan de Clubtafel, zonder voorafgaand bezoek aan het Justitiepaleis.