#JONG: Diner one step ahead met Alexander Saverys (CMB)

  • Datum:
    27 maart 2024 19:00
  • Kosteloos annuleren tot
  • Open voor gasten
    Ja
  • Prijs
    €95.00
Inschrijvingen afgesloten

Op woensdag 27 maart om 19u verwelkomt de Jongerenraad Alexander Saverys, CEO van CMB en Euronav, voor een diner in De Warande.
 

Alexander Saverys staat aan het roer van een imposante vloot van ongeveer 150 zeeschepen, variërend van droge bulkcarriers en containerschepen tot chemische tankers, offshore windenergieschepen en olietankers. Hij is een pionier in het innoveren binnen de maritieme en industriële sector, met een sterke focus op duurzaamheid door het gebruik van waterstof en ammoniak als brandstoffen.
 

Zijn bedrijven zijn tevens bezig met het ontwikkelen van waterstoftechnologie voor vrachtwagens, locomotieven en straddle carriers, wat hun toewijding aan een duurzamere toekomst onderstreept onder het motto "Decarbonise Today, Navigate Tomorrow!" Met een duidelijke strategie gericht op diversificatie, decarbonisatie en optimalisatie, speelt Saverys' bedrijf een voortrekkersrol in de overgang naar een duurzame scheepvaart.
 

Dit diner biedt een unieke kans om meer te leren over de toekomst van duurzame scheepvaart, direct van een leidende figuur in de sector. Mis deze kans niet om deel te nemen aan een avond vol inzichten over de duurzame transitie in scheepvaart en transport.
 

Schrijf u hier in en laat u inspireren door deze briljante ondernemer, visionair met de flair van een cruiseschip en het imposante charisma van een olietanker.