#JONG: Diner One Step Ahead: Sustainability in de vastgoedsector

  • Datum:
    27 september 2023 19:00
  • Kosteloos annuleren tot
  • Open voor gasten
    Ja
  • Prijs
    €95.00
Inschrijvingen afgesloten

Op woensdag 27 september om 19u ontvangt de Jongerenraad (maar iederéén welkom! Ook wie zich jong voelt maar al wat meer jaren op de teller heeft staan!) Anneleen Desmyter, CEO van Yally, op een diner.

Anneleen Desmyter is een gepassioneerde onderneemster met meer dan 20 jaar ervaring in het oprichten en leiden van vastgoedondernemingen. Ze was medeoprichtster en partner bij QRF City Retail en Quares. Vandaag is ze nog steeds bestuurder bij Cofinimmo en de groep Christiaens.
 
Exact één jaar geleden startte Anneleen Yally, een bedrijf dat zichzelf ambitieus omschrijft als “de kwalitatieve huisbaas van de toekomst”.

Haar doel met Yally? Nog innovatiever, efficiënter en duurzamer werken aan een comfortabele huurmarkt. Maar hoe ziet Yally deze nieuwe customer experience voor huurders?

Hoe ziet het Belgische residentiële vastgoedlandschap er momenteel uit? Welke veranderingen zullen er moeten plaatsvinden in het licht van de (snel!) naderende klimaatdoelstellingen? En hoe omschrijft Anneleen zelf een “duurzame investering”?
 
Schrijf u hier in voor een avond die u meeneemt in de nieuwe ideeën rond de duurzame transitie van de vastgoedsector.