Werklunch met Stefaan De Clerck (Proximus)

  • Datum:
    18 april 2024 12:00
  • Kosteloos annuleren tot
  • Open voor gasten
    Nee
  • Prijs
    €125.00
Inschrijvingen afgesloten

Op donderdag 18 april om 12u is de heer Stefaan De Clerck, Voorzitter van de Raad van Bestuur van Proximus, te gast op een werklunch in De Warande.
 

De Clerck stond als politicus meerdere keren in het oog van de storm. Na de ontsnapping van Marc Dutroux nam hij in 1998 ontslag uit de regering Dehaene II als Minister van Justitie. Onder zijn voorzitterschap van de CVP, veranderde de partij van naam en werd er voortaan gesproken over CD&V. Na de val van de regering Leterme door het Fortis-schandaal, werd hij opnieuw Minister van Justitie, dit keer in de regering Van Rompuy.
 

Van 1990 tot 2013 was De Clerck volksvertegenwoordiger en in deze periode ook 10 jaar burgemeester van Kortrijk. Vandaag kennen we hem als het boegbeeld van Proximus, waar hij de Raad van Bestuur leidt sinds 2013.
 

Schrijf u hier in voor een werklunch met Stefaan De Clerck, die zijn politiek verleden alle kracht bijzet door als beleidsvoerder de bedrijfswereld in te stappen, als een burgervader een glasvezelnetwerk en 5G uitrolt in steden en gemeenten en met de spirit van de volksvertegenwoordiger mee zijn schouders zet onder de verlenging van de overeenkomst met de UEFA!