Werklunch met Stijn Francis (Stirr Associates)

  • Datum:
    1 februari 2024 12:00
  • Kosteloos annuleren tot
  • Open voor gasten
    Nee
  • Prijs
    €125.00
Inschrijvingen afgesloten

Het bestaan van een profvoetballer kent niet enkel uitdagingen op het veld. Vaak ontbreekt het de voetballers aan professionele omkadering om de valkuilen naast het veld op te vangen. Een gebrek aan financiële kennis speelt een grote rol en vaak ook een te groot vertrouwen in de verkeerde personen.

Stijn Francis, CEO Stirr Associates, is in De Warande te gast op donderdag 1 februari om 12u. Hij is voetbalmakelaar en auteur van het boek “De failliete voetballer”.

Na een carrière als zakenadvocaat, richtte Francis Stirr Associates op en werd één van de meest befaamde voetbalmakelaars. Als vertrouwenspersoon van onder meer Dries Mertens en Toby Alderweireld, is discretie het handelsmerk van Stijn Francis. Toch stemde hij voor deze werklunch in om ons mee te nemen in de coulissen van het transfergebeuren. Hij licht het belang toe van de juiste entourage voor een speler, geeft vuistregels mee om vaak voorkomende problemen te vermijden en beschrijft de zakelijke kant van een voetbalcarrière.

Schrijf u hier in voor een misschien ontnuchterende, maar zeker en vast exclusieve kijk voorbij het veld en het stadion. Niet te missen!

Andere activiteiten