Het clubrestaurant is open

Thumbnail

Het clubrestaurant is open

Vanaf dinsdag 16 juni verwelkomen we u opnieuw met veel plezier elke dinsdag, woensdag en donderdag van 11:30u tot 15:00u.
 
Het clubrestaurant zal zoveel mogelijk in de tuin worden georganiseerd. Ook de vergaderzalen op de tweede verdieping staan vanaf 16 juni opnieuw te uwer beschikking.
 

Omwille van de veiligheidsmaatregelen willen wij u attent maken op de volgende zaken:

 • Reserveren in het clubrestaurant is verplicht en kan via het ledenportaal, per email naar info@dewarande.be of telefonisch op het nummer +32 2 549 51 40.
   
 • Er zal uitzonderlijk geen voiturierdienst worden voorzien. Uiteraard kunt u nog steeds een parkeerplaats reserveren en uw wagen zélf parkeren in onze ondergrondse parkeergarage.
   
 • Lunchen in het restaurant kan voor groepen tot 10 personen. Wenst u een privésalon te reserveren voor uw gezelschap? Mail ons dan via reservaties@dewarande.be. Wij ontvangen ook groepen voor diners op de avond.
   
 • Vanaf woensdag 1 juli ontvangen we opnieuw groepsreservaties tot 50 personen. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met reservaties@dewarande.be.
   

 

Het Warandeteam doet er alles aan om uw bezoek aan de club zo veilig mogelijk te laten verlopen. Alle veiligheidsmaatregelen in de strijd tegen COVID-19 worden strikt uitgevoerd. Wij staan er garant voor dat veilig en comfortabel lunchen in De Warande, geenszins afbreuk zal doen aan de stijl en de vertrouwelijkheid die onze club zo eigen is. 

 
In de tussentijd kunt u alvast virtueel smullen van het heerlijk seizoensmenu dat onze chef voor u heeft samengesteld.