Huisregels

Huisregels
 1. De Warande is enkel toegankelijk voor Warandeleden en hun genodigden. Personen die niet vergezeld zijn van een Warandelid worden de toegang ontzegd. Uitzonderingen zijn enkel toegestaan bij goedkeuring vooraf.
   
 2. De parking van De Warande is enkel toegankelijk voor Warandeleden, tenzij bij uitdrukkelijke toestemming vooraf.
   
 3. De Warande is gelegen naast de Ambassade van de Verenigde Staten van Amerika. Wanneer u de Zinnerstraat betreedt zijn veiligheidscontroles steeds mogelijk. Identificeer uzelf en geef aan dat u een genodigde bent van De Warande.
   
 4. Warandeleden of gasten melden zich spontaan aan bij het binnenkomen van de club (aan de desk in de gang of aan het onthaal).
   
 5. Het Nederlands is de voertaal in De Warande. Gasten van Warandeleden kunnen in de taal van hun keuze te woord worden gestaan.
   
 6. In De Warande is het dragen van stadskledij of ‘business casual’ kleding de regel. Een das is optioneel. De Warande heeft geen vestiairedienst. Warandeleden en hun gasten worden verzocht zelf hun overjas in de vestiaire te hangen.
   
 7. Heren worden verzocht om hun kostuumvest steeds aan te houden tijdens het event. Uitzondering op deze regel kan alleen door de hofmeester worden toegestaan (bv. bij warm weer). We vragen ook met aandrang geen jas op uw stoel te hangen.
   
 8. In het restaurant of tijdens reservaties worden zakelijke documenten, rugzakken of laptoptassen vermeden. Deze zijn wel toegelaten in onze lounge of in de vergaderzalen. U kunt uw waardevolle spullen gratis opbergen in een afgesloten kastje in de vestiaire.
   
 9. Gsm-gebruik is toegestaan in De Warande, zolang het niet als storend kan worden ervaren door andere gasten.
   
 10. In De Warande geldt de Chatham House Rule: “Wanneer een vergadering, of een deel daarvan, wordt gehouden onder de Chatham House Rule zijn de deelnemers vrij om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van een andere deelnemer, mag worden onthuld.”
   
 11. De Warande is volledig rookvrij. Dit wil zeggen dat er binnen de buitenmuren van De Warande niet gerookt mag worden; ook niet in de tuin of op het terras. Deze bepaling geldt eveneens voor elektronische sigaretten.

 

Gelieve uw gasten van dit reglement op de hoogte te stellen vooraf hun bezoek aan De Warande.