Werklunch met Bernard Thiers (Unilin) - 15.04.24

Werklunch met Bernard Thiers (Unilin) - 15.04.24

Bernard Thiers startte als plant manager in 1984 bij Unilin. Naarmate het bedrijf groeide, heeft hij een grotere managementrol opgenomen. Van 1996 tot 2006 stond Thiers samen met Frans De Cock aan het hoofd van de Flooring divisie van Unilin, sinds 2005 een dochter van de Amerikaanse groep Mohawk. Daarnaast was hij een van de drijvende krachten achter de creatie en uitbouw van het Quick-Step merk en lag hij persoonlijk mee aan de basis van de evolutie van puur spaanplatenbedrijf naar een wereldwijde pionier in laminaatvloeren. De voorbije jaren wist Thiers het bedrijf uit te bouwen tot een groep met 8400 werknemers en een omzet van 3.1 miljard euro in 2022.
 

Dit jaar gaf hij, na 40 jaar, de fakkel door. Dit weerhoudt hem echter niet om te blijven pleiten voor méér maakindustrie in België en Europa. En met zijn indrukwekkende trackrecord wordt er naar Thiers geluisterd! Dat kan u ook doen op woensdag 15 mei om 12u!

Schrijf u hier in voor een uitzonderlijke ontmoeting met deze charismatische industrieel, die tot op vandaag op handen wordt gedragen door zijn werknemers en achterban.