Toekomstdenkers: bezoek aan het Health House

  • Datum:
    14 november 2019 18:00
  • Kosteloos annuleren tot
  • Open voor gasten
    Ja
  • Prijs
    €85.00
Inschrijvingen afgesloten

Health House is een uniek belevingscentrum over de toekomst van gezondheid en zorg, opgebouwd in samenwerking met onder andere UZ Leuven, KU Leuven en Imec. 

“We willen de impact van technologie op de toekomst van de zorg tonen. Momenteel speelt technologie al een heel grote rol. Horloges die onze activiteit meten, protheses via 3D-printing, ze zijn allemaal al deel van deze wereld. Het effect van die technologie op onze gezondheid gaat alleen maar toenemen, en dat is exact waar Health House rond draait.”, zegt directeur Isabelle François.

“We laten dingen zien die binnen één, twee of drie jaar op de markt gaan komen. Het gaat om zaken die momenteel in ontwikkeling zijn zodat we met zekerheid kunnen zeggen: kijk, binnen één of twee jaar is bijvoorbeeld de artificiële pancreas op de markt, en daar ga je dan als diabetespatiënt gebruik kunnen van maken."

Ontmoet samen met andere leden de toekomst van de gezondheidszorg tijdens een interactief bezoek aan Health House in Leuven, gevolgd door een walking diner.
 

Thumbnail

Andere activiteiten