Gastronomie

Op een lege maag kan je het verschil niet maken

In De Warande voed je niet alleen je geest met nieuwe inzichten, maar stil je ook je honger in het Clubrestaurant. En daar legt het keuken- en zaalteam de lat graag hoog. Het is de perfecte uitvalsbasis om bij lekker eten en een goed glas wijn van gedachten te wisselen. Is het mooi weer? Dan ben je welkom op het groene zomerterras op het binnenplein.

Lokaal en dagvers

oeuf parfait

holstein / oeuf parfait / engelenhaar / witte asperge

Lunchmenu

 

holstein / oeuf parfait / engelenhaar / witte asperge


***


zeeduivel / palmkool / bloemspruit / beurre blanc


***


café glacé

 

of

 

dessert op basis van kaas*

 

(*gelieve dit aan het begin van de maaltijd te melden)

 

– € 72  –

 

De creativiteit van chef Laurens

Chef Laurens en zijn brigade laten elk bord schitteren. Ze weten dat een goed gesprek beter gaat met lekker eten. Samen met zijn keukenteam zorgt hij dan ook voor een culinair samenspel van precisie, creativiteit en de beste dagverse, seizoensgebonden, lokale ingrediënten.

Chef Laurens
Chef Laurens

Reserveer je tafel

Boek online je tafel in het restaurant van De Warande of mail naar info@dewarande.be

Ik boek een tafel
clubrestaurant
keukenbrigade
Keukenbrigade

Altijd attent

Het zaalteam onder leiding van Bram stelt je van in het begin op je gemak. Ze zorgen voor een vlekkeloze service, met aandacht voor je specifieke wensen. Zo kan je samen met je tafelgenoten genieten van een heerlijke lunch.

de zaalploeg
Zaalteam

Contacteer Laurens

Heb je specifieke vragen voor de keuken? Of ben je allergisch voor bepaalde producten? Laurens en Sophie helpen je verder op +32 2 549 51 40 of mail naar reservaties@dewarande.be.

Chef Laurens