Gebruik Covid Safe Ticket in De Warande

Voor het restaurant, de activiteiten en het verhuur van salons en zalen
vanaf oktober 2021

In het belang van ieders gezondheid volgen we de geldende coronamaatregelen en werken we met het Covid Safe Ticket.Dat ticket is beschikbaar voor:

  • vaccinatiecertificaten: volledige vaccinatie ten minste 2 weken geleden,
  • herstelcertificaten: positieve PCR-test tussen 11 en 180 dagen geleden,
  • testcertificaten: negatieve PCR-test (NAAT-test) met staalafname maximum 48 uur geleden of negatieve RAT-test (snelle antigenentest) met staalafname maximum 24 uur geleden. In het geval van een testcertificaat is het certificaat geldig tot het einde van de kalenderdag waarop het certificaat vervalt.
     

 

Bij gebruik van het Covid Safe Ticket vallen regels rond mondmasker, afstand en CIRM/CERM-beperkingen weg. U dient bij het binnenkomen (vooraleer uw Covid Safe Ticket gescand wordt) wel nog een mondmasker te dragen.

 

Gelieve zeker ook uw identiteitskaart mee te brengen.
 

Hoe u de Covid Safe app en nodige certificaten precies installeert op uw smartphone, kunt u hier vinden.

 

Zonder geldig COVID-certificaat krijgt u geen toegang tot De Warande en mag de persoon aan het onthaal u de toegang weigeren. U bent er als lid voor verantwoordelijk dat ook uw gasten over deze regels op de hoogte zijn bij het bezoek aan de club.

 

Er zijn geen sneltesten mogelijk ter plaatse.

 

De kosten van deze last minute annulering worden niet door De Warande gedragen.

 

Opgelet: dit Covid Safe Ticket geeft u geen recht tot toegang indien u niet over een geldige inschrijving of reservering beschikt.